A critical error has occurred.
Value cannot be null. Parameter name: String

spacer
spacer
Techniektraining bij uw voetbalvereniging

Hierbij willen wij u informeren over de mogelijkheden van techniek-training bij uw vereniging.

- Trainers-scholing bestaande uit 2 bijeenkomsten (minimaal aantal deelnemers 12)
- Techniek-cursus voor jeugdspelers bestaande uit 10 lessen (minimaal aantal deelnemende spelers 12, deze kosten zijn uiteraard voor de ouders van de spelers)
- Techniek-clinic voor spelers en trainers bestaande uit een avond


TRAINING VOLGENS WIEL COERVER-METHODE

Wij zijn in staat trainingen en / of clinic’s te verzorgen volgens de Wiel Coerver -methode bij uw vereniging. Wij verzorgen zowel LESSEN voor de jeugd (jongens en meisjes van 6 t/m 18 jaar) als trainers en jeugdleiders. Door een veelzijdige techniektraining, neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen, maar men is ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen. Geen kick en rush voetbal maar opbouwend, verzorgd voetballen. Dit geeft meer zelfvertrouwen en komt het spelplezier ten goede. Uiteindelijk zullen er meer technisch geschoolde jeugdspelers doorstromen naar de senioren selectie. Dat is immers een belangrijke doelstelling van een goede jeugdvoetbalopleiding: Veel jeugdig talent inpassen in het eerste team!

VOORDELEN VAN DE WIEL COERVER-METHODE

- Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze heeft de jeugd nu reeds verworven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld.
-Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining.
- Dankzij een individuele techniek verbetering is het collectieve spel op een veel hoger niveau mogelijk.
- Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.
- SUCCES IS DOPING, spelers zullen steeds fanatieker willen trainen omdat ze vooruitgang zien!

Neem gerust contact op met voor aanvullende informatie via info@jeugdvoetbalopleiding.nl  of bekijk onze brochure.

spacer
spacer
spacer
Trainersmap met eigen clublogo
spacer
spacer

Heeft uw vereniging al een eigen trainersmap?

U als trainer of als coördinator maakt het verschil voor uw team of vereniging. Heeft u op uw vereniging al een club-trainersmap? Nee? Het is mogelijk om bij ons een trainersmap met uw eigen clubnaam en clublogo af te laten nemen.Dit tijdloze boekwerk van ruim 200 bladzijdes is geschikt voor alle jeugdtrainers van uw vereniging.. Wij leveren de trainersmap digitaal in PDF formaat binnen 24 uur voor slechts €49,95 ! De trainersmap mag u vervolgens oneindig vaak kopiëren en gebruiken. U kunt ons mailen voor meer informatie of voor een bestelling via markdehorn@jeugdvoetbalopleiding.nl

 

spacer
spacer spacer
Copyright 2015 Jeugdvoetbalopleiding.nl
|