Dit jeugdkeepers leerplan stelt iedere jeugdkeeperstrainer en vereniging in staat alle jeugdkeepers optimaal op te leiden. Op veler verzoek heeft jeugdvoetbalopleiding gekozen voor een praktijkgerichte benadering zodat dit jeugdkeepersleerplan op ieder niveau een meerwaarde zal vormen waarbij zowel de jeugdkeeperstrainers als de overige jeugdtrainers een brede basis krijgen aangereikt om de jeugdkeepers effectiever en gerichter te trainen en te coachen waardoor het gewenste maatwerk kan ontstaan en iedere keeper, individueel, zicht kan ontwikkelen met plezier.


De keeperstrainingen zijn opgebouwd vanuit een methodische en didactische opbouw binnen dit leerplan. Het is een ideaal hulpmiddel voor iedere (jeugdkeepers-)trainer om naar eigen inzicht eigen variaties en accenten aan toe te voegen zodat de trainingsopzet volledig aansluit bij de doelstellingen voor de keeper en zijn team.

Grote voordelen van het Jeugdkeepersleerplan:

  • Dankzij gestructureerde jeugdkeepers leerplan zijn keepers in staat om in alle situaties een positieve ontwikkeling door te maken;
  • Het toegenomen zelfvertrouwen stelt jeugdkeepers in staat de gewenste succesbeleving te ervaren;
  • Als de basistechniek verbetert is het zinvol het tactische inzicht te bevorderen; 
  • Jeugdkeeperstrainers en/of jeugdtrainers kunnen jeugdkeepers gerichter trainen en coachen; 
  • Dankzij veelzijdig jeugdkeepers leerplan neemt de doorstroming van jeugdkeepers sterk toe; 
  • Jeugdkeepers haken niet af maar willen juist meer succes bereiken.


  Kosten:

  Het jeugdkeepersleerplan ideaal om een fundament te leggen voor iedere jeugdkeeper. De kosten voor het jeugdkeepersleerplan bedragen nu slechts €29,50.

  Volg ons