Toelichting

Interne Jeugdtrainerscursus(sen)

Collectieve scholing van alle jeugdtrainers van de vereniging op een praktijkgerichte en interactieve wijze. De vereniging kan zelf het aantal deelnemers bepalen. Afgesloten met certificaten uitreiking.

 

Wedstrijdgerichte Jeugdtrainerscursus(sen)

Deze cursus is totaal anders dan de vorige. Wedstrijdgericht trainen en coachen op een wijze die aansluit op leeftijd en niveau. Vereniging mag zelf het aantal deelnemers bepalen. Afgesloten met certificaten uitreiking.

 

Jeugdtrainersavond(en)

Ideaal om een grote groep trainers gezamenlijk te scholen. Dit afwisselende en dynamische programma zorgt voor een leerzame en succesvolle avond. 

 

Thema-avond(en)

Tijdens een thema-avond komen diverse doelgroepen aan bod zodat er gericht en collectief stappen kunnen worden gezet op een wijze die aansluit bij de wensen en behoeften van de vereniging.

 

Coach-de-Coaches

 Tijdens wedstrijden op de zaterdag worden diverse coaches begeleid en krijgen feedback. Doel is om het coach-gedrag te beinvloeden waardoor de wedstrijd een leermiddel kan worden.

 

Train-de-Trainers

 Jeugdvoetbalopleiding verzorgt op de vereniging specifieke ondersteuning coaching en begeleiding van de jeugdtrainers op een interactieve en praktijkgerichte manier die past bij de visie van de club zelf.


Neem contact met ons op via onze mail: info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Volg ons