Nieuws


22

Landelijke jeugdtrainersavond bij Heerhugowaard

Op vrijdag 1 november zal de landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden in Heerhugowaard op het complex van Hugo Boys. De opzet is zeer praktijkgericht en interactief.

Lees verder22

Landelijke jeugdtrainersavond bij Voorthuizen

Op vrijdag 18 oktober zal de landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden in Voorthuizen op het complex van VVOP. De opzet is zeer praktijkgericht en interactief.

Lees verder22

Landelijke jeugdtrainersavond in Bleiswijk

Op vrijdag 11 oktober zal de landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden in Bleiswijk op het complex van Soccer Boys. De opzet is zeer praktijkgericht en interactief.

Lees verder22

Landelijke jeugdtrainersavond in Waalwijk

Op vrijdag 4 oktober zal de landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden in Waalwijk (Brabant) op het complex van vv RWB. De opzet is zeer praktijkgericht en interactief.

Lees verder22

Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie bij Esto

Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van Esto, in Bodegraven, tijdens de herfstvakantie, een uniek voetbalevenement:  De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober 2019.

Lees verder22

Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie bij Altior

Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van Altior, in Langeraar, tijdens de herfstvakantie, een uniek voetbalevenement: De jeugdvoetbaldagen.

 

Lees verder22

Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie bij Soccer Boys

Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van Soccer Boys, in Bleiswijk, tijdens de herfstvakantie, een uniek voetbalevenement:  De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober 2019.

Lees verder22

Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie bij Spirit'30

Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van Spirit'30, in Hoogkarspel, tijdens de herfstvakantie, een uniek voetbalevenement:  De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 oktober 2019.

Lees verder19

Uniek aanbod van oefenstof beschikbaar als ideale seizoensstart

Jeugdvoetbalopleiding heeft specifieke oefenstof ontwikkelt om op ieder niveau alle leeftijdsgroepen gestructureerd op te leiden.

Lees verder18

Rode draad leerplan-jeugdtrainerscursus bij vv Kapelle

Bij vv Kapelle wil men het Rode draad leerplan verenigingsbreed succesvol aanbieden.

Lees verderPagina 1 van 39Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Volg ons