Nieuws


17

Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie bij Esto

Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van Esto, in Bodegraven, tijdens de herfstvakantie, een uniek voetbalevenement:  De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober 2019.

Lees verder16

Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie bij Altior

Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van Altior, in Langeraar, tijdens de herfstvakantie, een uniek voetbalevenement: De jeugdvoetbaldagen.

 

Lees verder16

Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie bij Soccer Boys

Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van Soccer Boys, in Bleiswijk, tijdens de herfstvakantie, een uniek voetbalevenement:  De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober 2019.

Lees verder16

Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie bij Spirit'30

Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van Spirit'30, in Hoogkarspel, tijdens de herfstvakantie, een uniek voetbalevenement:  De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 oktober 2019.

Lees verder07

Landelijke jeugdtrainersavond in Heerhugowaard

Op vrijdag 1 november zal de landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden in Heerhugowaard op het complex van Hugo Boys. De opzet is zeer praktijkgericht en interactief.

Lees verder04

Uniek aanbod van oefenstof beschikbaar

Jeugdvoetbalopleiding heeft specifieke oefenstof ontwikkelt om op ieder niveau alle leeftijdsgroepen gestructureerd op te leiden.

Lees verder03

Rode draadleerplan jeugdtrainerscursus groot succes bij vv Schoten

Voetbalvereniging Schoten wil graag investeren in de jeugd, het succes van haar selectieteams ligt immers voor het grootste deel in de opleiding van de eigen jeugd. 

Lees verder03

Interne jeugdtrainerscursus bij RKVV ELI

Het Brabantse RKVV ELI is volledig overtuigd dat scholing van haar jeugdtrainers noodzakelijk is om de jeugdopleiding optimaal te kunnen laten verlopen.

Lees verder01

UNIEK! Interne jeugdtrainerscursus voor onbeperkt aantal deelnemers

In heel Nederland inmiddels succesvol toegepast bij een toenemend aantal verenigingen.

Lees verder01

Rode draad leerplan landelijk beschikbaar

Inmiddels is het Rode draad leerplan in heel Nederland bij een toenemend aantal verenigingen een groot succes.

Lees verderPagina 1 van 41Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Volg ons